Aangepaste openingstijden praktijk, omtrent het coronavirus (COVID-19).

Middels dit bericht willen we u op de hoogte brengen van onze laatste update betref onze aangepaste openingstijden, rondom het (COVID-19) Coronavirus:

Op advies van de RIVM en omdat wij het zelf niet meer verantwoord vinden om te blijven behandelen, hebben we na lang nadenken besloten om de praktijk tijdelijk te sluiten van 6 april tot 1 juni, behalve voor een aantal patiënten waarvan we de zolen nog afleveren tot 10 april.

Verder zullen wij in die periode in de even weken, alleen voor de spoed patiënten die medisch noodzakelijke zorg nodig hebben en wat echt niet kan wachten tot 2 juni, ruimte in te plannen. Dit zullen we telefonisch beoordelen.

Kunnen wij u telefonisch al helpen of adviseren, dan doen wij dit graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoordagen tussen 8.30 – 13.00 uur en tussen 14.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 0348 – 460 507. Tevens kunt u ons ook mailen via secretariaat@debewegingsexpert.nl.

met vriendelijke groet,

Mw. G. Heijgele en het team van de BewegingsExpert

Deel dit bericht