Onze op maat gemaakte slippers

Wilt u graag prettig lopen in de zomer? Heeft u altijd klachten, als uw op gewone slippers loopt? Met onze op maat gemaakte slippers, hebben wij de oplossing voor u.

In samenwerking met Sandalinos kunnen wij voor u op maat gemaakte slippers maken.  U kunt kiezen uit 16 modellen en uw slippers personaliseren in de kleuren die u wilt.  De prijs van deze mooie slippers is 235 euro en indien u binnen het jaar (na factuurdatum), dat u uw nieuwe zolen heeft laten aanmeten ook een paar slippers besteld, dan krijgt u een korting en kosten ze 225 euro. Voor mensen die nog nooit bij ons geweest zijn, komt daar nog een aanmeetconsult bij.

Op uw factuur staan podotherapeutische zolen vermeld en dat betekent dat u uw factuur kunt declareren bij uw ziektekostenverzekering. Conform de voorwaarden in uw aanvullende verzekering, krijgt u de slippers gedeeltelijk of volledig vergoed.

De gemiddelde levertijd is 4-6 weken. Omdat wij garant willen staan voor een goed functionerende slipper, kunt u alle modellen kiezen, behalve voor de damesslippers Barbara, Jill, Levy, Lotus en Marley en voor de herenslipper de Levy.

De slippers zijn geen standaard product maar een individuele therapie. Na het aanmeetconsult is annuleren, ruilen of terugbrengen dan ook niet meer mogelijk. Een goed functionerende podotherapeutische zool betekent niet vanzelfsprekend dat de slipper ook goed bevalt. Wij verplichten ons tot het handelen naar beste kunnen. Onvoldoende resultaat van de behandeling of therapie, geeft geen recht op restitutie of vrijstelling van betaling.

Indien u nog steeds geïnteresseerd bent, kunt u bij ons een afspraak maken, zodat we uw voeten kunnen opmeten en een afdruk kunnen maken voor uw slippers. Indien u  al zolen heeft, bij ons zal er toch een afspraak gemaakt moeten worden, gezien dat wij voor de slippers een andere afdruk van uw voeten maken.

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u de modellen bekijken op de site www.sandalinos.nl en uw slippers zelf samenstellen.

Wij wensen u een mooie zomer.

Deel dit berichtCorona maatregelen

Middels dit bericht willen wij u op de hoogte brengen, dat wij vanaf 1 juni weer de reguliere podotherapiezorg gaan hervatten. Daarbij hoort wel een nieuw beleid en opgewaardeerd protocol.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Daarom kunnen er vanaf heden weer afspraken gemaakt worden. Mocht er de komende tijd iets wijzigen in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren:

 • Heeft u nu corona?
 • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
 • Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
 • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 • Bent u in thuisisolatie?
 • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij het betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

 • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
 • In de wachtkamer van onze praktijk in het St Antonius ziekenhuis in Woerden en het gezondheidscentrum t Zand is het dragen van een mondkapje verplicht.
 • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
 • Kom indien mogelijk alléén naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden. In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0348- 460 507 of secretariaat@debewegingsexpert.nl

G. Heijgele en het team van de BewegingsExpert