Vergoedingen

Vacature voor secretaresse 20/24 uur

Door de uitval van een van de secretaresses zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaresse voor deze leuke en afwisselende functie in een gezellig klein team van 4 medewerkers en een eigenaresse.

De BewegingsExpert is  het  kennis- en expertisecentrum op het gebied van podotherapie. Wij behandelen patiënten met voetklachten en klachten die voortkomen uit het verkeerd functioneren van de voeten zoals knie-, heup- en rugklachten. Zie onze website www.debewegingsexpert.nl

Wij hebben 2 vestigingen : in het Antonius Ziekenhuis Woerden en in Utrecht Leidsche Rijn.  Voor de vestiging in het Antonius Ziekenhuis Woerden zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe :

Secretaresse   20/24 uur m/v

Een leuke, afwisselende en breed inzetbare, operationele duofunctie op het gebied van secretariële, administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor beide vestigingen, waarbij je werklocatie in Woerden zal zijn. De werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdagochtend.

Als secretaresse werk je nauw samen met de eigenaresse en bent de spin in het praktijkweb, met als hoofdactiviteiten o.a.: (patiënten)planning, patiëntafhandeling, marketing, agendabeheer en administratie. In deze hele afwisselende functie, moet je het leuk vinden, om met mensen te werken,  stressbestendig zijn, goed zelfstandig en ad hoc kunnen werken en het leuk vinden, om in een klein team te werken.

Functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • 4-8 jaar ervaring in soortgelijke functie
  • Aantoonbare vaardigheden met MS Office/Word/Excel
  • Basiskennis van boekhouding.

Competenties:

  • Kwaliteitsgericht en gestructureerd.
  • Pro-actief en zelfstandig.
  • Dienstverlenend en klantvriendelijk
  • Organisatorisch en communicatief sterk
  • Stressbestendig en ad hoc kunnen werken
  • Digitaal goed onderlegt zijn

 

Wij bieden je een salaris conform CAO ziekenhuiswezen, functiegroep 45. Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende functie in een gezellig, klein team, stuur dan je e-mail met CV met in het onderwerp de vermelding ‘’sollicitatie secretaresse De BewegingsExpert’ voor 8 mei naar Mevr. G. Heijgele via g.heijgele@debewegingsexpert.nl.  Voor vragen kunt u contact opnemen tussen 9.00 – 1300 u op telefoonnummer 06 – 54258633 .

 

Deel dit bericht