Coronabeleid Praktijk per 6-11-2021

We werken vanwege het coronavirus opnieuw met aangepaste maatregelen, om op een veilige manier onderzoeken te kunnen doen. Dat betekent u bij binnenkomst verplicht bent om uw handen te desinfecteren en  dat  u een mondkapje draagt over uw mond en neus. Indien u niet gevaccineerd bent, wilt u dit graag melden aan de telefoon of bij binnenkomst dan geven wij u een medisch mondkapje.

Mocht u één van onderstaande klachten hebben dan verzoeken wij u om u te laten testen en indien u positief bent om uw afspraak op tijd te wijzigen of annuleren. Alleen bij een negatieve uitslag mag u bij ons langskomen, maar geven wij u wel een medisch mondkapje.

Klachten die veel voorkomen:
– Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn

– Hoesten

– Benauwdheid

– Verhoging of koorts

– Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Wij danken u voor uw begrip!

Deel dit bericht