Coronabeleid Praktijk per 1 februari 2022

We werken vanwege het coronavirus volgens de nieuwe richtlijnen, om zo op een veilige manier onderzoek te kunnen doen

Mocht u één van onderstaande klachten hebben dan verzoeken wij u om een zelftest te doen en indien u positief bent om uw afspraak op tijd te wijzigen of annuleren. Alleen bij een negatieve uitslag mag u bij ons langskomen, maar geven wij u wel een medisch mondkapje.  Heeft u een huisgenoot met Corona en heeft zelf geen klachten, waarbij u in 2022 Corona heeft gehad en  u meer dan een week geleden bent geboosterd dan kan u afspraak gewoon doorgaan bij ons. Wij vragen u wel om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en  een medisch mondkapje  te dragen over uw mond en neus.

Klachten die veel voorkomen:
– Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn

– Hoesten

– Benauwdheid

– Verhoging of koorts

– Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Wij danken u voor uw begrip!

Deel dit bericht