Nieuw magazine Beweging

Druk bezig  met mijn tweede magazine ‘Beweging” die binnenkort uitkomt. Wat is de tijd omgevlogen de afgelopen twee jaar. Twee jaar waarin heel veel gebeurd is en die de meest bewogen jaren uit mijn ondernemers carrière  zijn geweest.  De eerste verandering twee jaar geleden was de keuze van een andere naam. Van Voet Medisch Centrum Heijgele naar De BewegingsExpert. Een naam die veel beter past bij de hoeveelheid expertise die ik de afgelopen 25 jaar heb opgebouwd omtrent de hele bewegingsketen. Een naam die meer duidelijkheid geeft voor de buitenwereld en duidelijker laat zien, dat iedereen met meer klachten dan alleen voetklachten bij mij terecht kan. Dat heeft goed uitgepakt. Een naam waar ik nog steeds heel blij en trots op ben. Het voelt heel goed als blijkt, dat die uitgebreide expertise ervoor zorgt, dat ik alsnog iets voor hen kan betekenen in de soms lange zoektocht die ze hebben afgelegd in de medische wereld.

Het afgelopen jaar heeft er ook voor gezorgd, dat ik ben gaan nadenken over wat ik echt belangrijk vind, waaraan ik nog tijd en aandacht wil besteden en waar ik als bewegingsdeskundige nog meer voldoening in vindt. Alleen maar werken om meer te verdienen voelt niet goed voor mij.

Het meest gelukkig word ik nog steeds om mensen en kinderen met pijnklachten weer op de been te kunnen brengen en die daarna weer beter kunnen bewegen en  dingen kunnen uitvoeren waar hij of zij blij van wordt. Kunnen bewegen is een heel belangrijk gemeengoed. Als je de hele dag ineens thuis zit te werken, graag naar buiten wil om lekker te gaan sporten, wandelen of een andere vorm van bewegen, dan moet je lichaam je niet in de steek laten, vooral nu niet in deze tijd. Dat is frustrerend en verdrietig. Ik ben blij dat ik dan een bijdrage kan leveren om ze weer op de been te krijgen.

Verder ben ik erachter gekomen dat naast mijn praktijk het uitdragen van mijn expertise, het geven van Masterclasses onder een eigen label en andere mensen opleiden mij ook blij maakt. Ik heb een begin gemaakt met het gaan geven van Masterclasses aan het nascholingsinstituut Voetvorm in België en aan de Academy van onze vereniging.

Ik ben in ieder geval ook weer trots op dit magazine en de mooie interviews, tips en onderwerpen. Zoals het interview met de kinderfysiotherapeuten van ABC fysiotherapie en huisarts. Het uitgebreide verhaal van een patiënt die 30 jaar veel pijnklachten had en na een lange zoektocht in het medische circuit bij mij kwam en weer een uur kan wandelen en sporten dankzij mijn zolen en adviezen. Ik hoop dat het magazine ertoe bijdraagt, dat velen die dingen gaan doen die zij leuk vinden en de tips meenemen uit het magazine om  gezond te blijven bewegen.

Zijn er toch problemen? Dan ben ik er.  Ik wens jullie veel leesplezier.

Liefs Gonnie Heijgele

Deel dit bericht